Jak naštvat lidi ověřené taktiky námi

 

TAKTIKA ČÍSLO # 1

Opakovat, co říkají ostatní!
Opakování je vyzkoušená metoda, jak si říct o ránu pěstí:) Každému se samozřejmě líbí, když to dělají papoušci, ale setkání s lidskou ozvěnou už tak roztomilé není. Věř mi- všichni se na mě opravdu hodně rychle naštvali, a pak takticky vyklidili prostor. Typický rozhovor vypadal asi takhle:
Přítel: Proč to děláš?
Já: Proč to děláš?
Pak po mě hodil vražedným pohledem. Konec konverzace.trvalo to asi 30 sekund, a pak už jsem kromě tich neměla co opakovat. Z toho vzešla další myšlenka....

TAKTIKA ČÍSLO # 2

Ordinovat kamarádům léčbu tichem!
Abych dala všem svým kámošům šanci se pořádně naštvat, rozhodla jsem se léčit tichem hned několik různých skupin lidí. Mými obětmi se stala kámoška Klárka a Anďa. Nejdřív mé mlčení vyvedlo z míry Kláru. zeptala se mě jestli nejsem nemocná. Pak prohlásila, že si z ní dělám srandu. A pak se mě zeptala, jestli se ze mě náhodou nestal šílenec. Když jsem jí na nic neodpověděla, sebrala se a odkráčela. Anďa zase mysle, že jsem se na něj naštvala a že se s ní nechci bavit. Nakonec vybucha. Říkala, že jí mám zavolat, až se začnu konečně chovat jako dopělá! Ale život jde dál. Jen jsem musela změnit plány na víkend..měla jsem naplánované rande a nákup se Klarkou. Ale kdo by si se mnou kazil víkend? Jako experiment v rozčilování lidí to byl naprostý úspěch. Moje mlčení nenaštvalo jen mé přítele ale i mně...:D

TAKTIKA ČÍSLO # 3

Mluvit hodně nahlas!
Protože jsem byla tak dlouho zticha, rozhodla jsem se, že to vyvážím tím, že přidám na hlase. Pro tenhle experiment jsem si vybrala obchodní dům. Na každého jsem mluvila, jako by měl problémy s ušima.
Já: PROMIŇTE, MÁTE TOHLE TRIČKO VE VELIKOSTI XXXL??
Prodavač: Proč se mnou mluvíte, jako byste měla na uších wolkmana?
Šok, který se objevil na obličejích ostatních prodavačů, když jsem je obvinila, že tajně poslouchají naši konverzaci, se nedá penězi zaplatit. Pak jsem zařvala na jednoho frajera: PŘESTAŇ MĚ SVLÍKAT OČIMA! a prodavač zavolal ochranku! (samozřejmně až když jsem zaplatila nákup)

TAKTIKA ČÍSLO # 4

Šeptat!
Protože jsem po tom řvaní byla pořádně ochraptělá, během oběda jsem všechno, co jsem chtěla říct svým kamarádkám, šeptala.
Já: To byste nevěřili, co jsem slyšela! a rozhlídla jsem se po pizzerii Slyšela jsem, že tu budou příští týden dělat pizzu s artyčokama!
Kámoška: Cože? Myslela jsem, že jsi viděla aspoň přistávat UFO! Chraptíš nebo co? Co se děje?
Ostatní jsem tím naštvala ještě víc. Lidi nemají rádi, když někdo mluví za jejich zády. Tahle taktika je 100% úspěšná.

TAKTIKA ČÍSLO # 5

Mluvit dokonale spisovně!
S přízvukem Viktora Preisse to bude mít ještě větší úspěch. Divadelní projev je opravdu efektivní nástroj, jak lidi rozžhavit do běla. napodobila jsem ho přesně.
Občas jsem to proložila nějakým knižním slovem, nejčastěji z Babičky od boženy Němcové. Když jsem prohlásila, že tato fotografie by na této stránce se výborně vyjímati mohla,takhle vypadali ti co se stali mojí obětí zábavy .:P
                                                        
                                                                       Tak zase příště Bree